MTD DL 92 H BEIGE SZÍNBEN

vissza az előző oldalra

Fűnyírók, fűnyíró traktorok \ Fűnyíró traktor \ Gyűjtős traktorok

MTD DL 92 T

MTD DL 92 H BEIGE SZÍNBEN


Bruttó: 559 999 HUF
  • Technikai jellemzők
  •  
Motor típus: MTD 420 cm3
Teljesítmény: 7,8 KW, 10.4 Le
Vágásmagasság: 5 pozícióban, 30mm-95 mm
Munkaszélesség: 92 cm
Gyűjtő kapacitása: 200 l
Kerékméret (elől/hátul): 15"x6"/18"x9.5
Mulcskészlet/Deflektor: Rendelhető
Üzemanyagtartály: 3.8 l
Fordulókör: 46 cm
Ajánlott terület: 1000-2500 nm
Meghajtás: Transzmatikus

 

Termékinformáció:

Az MTD DL 92 H fűnyíró traktor motorja olajszivattyúval van felszerelve, mely megfelelő kenést biztosít a motornak a munka során. A hidrosztatikus meghajtás pedig kényelmes használatot és hosszú élettartamot kölcsönöz a készüléknek.

Az MTD DL 92 T fűgyűjtős fűnyíró traktorját az őszi lomfölszedést követően, melyre egyébként kiválóan alkalmas a téli időszakban hóeltakarításra és síkosságmentesítésre is bevetheti. 2 egyénileg szabályozható kar a vágóasztal magasságának beállításához és bekapcsolásához. Felfüggesztett acél első tengely.

Nagyméretű és komfortos gumiabroncsok. Gyepkímélés céljábol, és nem csak az őszi lehullott falevelek gyors és hatékony összeszedésére alkalmas, hanem hótolólappal és hólánccal fölszerelve egész évben kihasználható azMTD DL 92T fűgyűjtős fűnyíró traktor. Kényszerolajzású, olajszűrővel is fölszerelt, nagy hengertérfogatú MTD motort szereltek bele, amivel a dombos, lejtős, völgyes területeken sem jelenthet problémát a fűnyírás.

A transmatikhajtás:

Sebességváltó széles lehetőséget biztosít a különböző haladási sebességre előre és hátramenetben egyaránt. A vezetőülés pozíciója állítható, így a hosszabb vagy rövidebb lábú traktorosok is megtalálhatják a számukra legkényelmesebb pozíciót.

A traktor hótolás közbeni kapaszkodó képességét a traktor hátsó kerekeire szerelt hólánc segítségével fokozhatja. A hótolólappal  tolhatja a havat egyenesen előre, vagy a hótolólapot valamelyik oldalra kifordítva elhagyhatja a havat a traktor jobb vagy bal oldalán. A traktor mögé akaszthat egy vontatható, röpítőtárcsás sószórót is, így a hó tolásával egy menetben a síkosságmentesítést is megoldhatja. A járdák havazást megelőző előszórása is megoldható a vontatható szószóró kocsival.

 

 

 

Szaktanácsadás
elérhetőség:
+36/30-2357-999
+36/30-3357-999