MTD DL 92 T BEIGE SZÍNBEN

vissza az előző oldalra

Fűnyírók, fűnyíró traktorok \ Fűnyíró traktor \ Gyűjtős traktorok

MTD DL 92 T

MTD DL 92 T BEIGE SZÍNBEN


Bruttó: 514 999 HUF
  • Technikai jellemzők
  •  
Motor típus: MTD 420 cm3
Teljesítmény: 7.8 kW / 10.5 LE
Vágásmagasság: 5 pozícióban, 30mm-95 mm
Munkaszélesség: 92 cm
Gyűjtő kapacitása: 240 l
Kerékméret (elől/hátul): 13x5/18x6,5 (coll)
Mulcskészlet/Deflektor: Rendelhető
Üzemanyagtartály: 3,8 l
Fordulókör: 46 cm
Ajánlott terület: 1000-2500 nm
Meghajtás: transzmatikus 6 előre / 6 hátra

 

Termékinformáció

Az MTD Beige Line DL 92 T fűgyűjtős fűnyíró traktor transzmatikus meghajtása ideális haladási sebességet biztosít mind előre, mind hátramenetben.

A nagy átmérőjű és széles, gyepkímélő mintázattal ellátott kerekeken könnyedén halad, akár nehezebb terepviszonyok közepette is. Kicsi fordulóköre egyszerű manőverezést biztosít. A korszerű MTD fűnyíró traktor motor a dimbes-dombos területeken is megfelelő kenést, nyomatékot és erőt biztosít a traktor és a vágókések meghajtásához.

Motorja olajszivattyúval ellátott, ezért akár meredekebb területekre is használható (akár 20%-os lejtőig).
Nem csak az őszi lehullott falavelek gyors és hatékony összeszedésére alkalmas, hanem hótolólappal és hólánccal felszerelve egész évben kihasználható.  A vezetőülés pozíciója állítható, így a hosszabb vagy rövidebb lábú traktorosok is megtalálhatják a számukra legkényelmesebb pozíciót.

Az MTD DL 92 T fűgyűjtős fűnyíró traktorját az őszi lombfölszedést követően, melyre egyébként kiválóan alkalmas a téli időszakban hóeltakarításra és síkosságmentesítésre is bevetheti. A traktor hótolás közbeni kapaszkodó képességét a traktor hátsó kerekeire szerelt hólánc segítségével fokozhatja. A hótolólappal  tolhatja a havat egyenesen előre, vagy a hótolólapot valamelyik oldalra kifordítva elhagyhatja a havat a traktor jobb vagy bal oldalán.

A traktor mögé akaszthat egy vontatható, röpítőtárcsás sószórót is, így a hó tolásával egy menetben a síkosságmentesítést is megoldhatja. A járdák havazást megelőző előszórása is megoldható a vontatható szószóró kocsival.

Szaktanácsadás
elérhetőség:
+36/30-2357-999
+36/30-3357-999