MTD DL 96 T Beige színben

vissza az előző oldalra

Fűnyírók, fűnyíró traktorok \ Fűnyíró traktor \ Oldalkidobós traktorok

MTD DL 96 T

MTD DL 96 T Beige színben


Bruttó: 404 999 HUF
  • Technikai jellemzők
  •  
 
Motor fajtája: MTD/Thorx 420 cm3
Teljesítmény: 7,8 KW / 2500 min
Vágószélesség (cm): 96 cm
Funkciók: Oldalkidobós
Kések száma: 2
Hajtómű fajtája: Transzmatikus 6 előre/6 hátra
Legkisebb fordulókör: 46 cm
Kerekek méretei elöl/hátul: 15"x6"/20"x9.5
Mulcskészlet: -
Hátsó / oldalsó deflektor standard

Ajánlott felhasználás:

Hobby-Kisközösségi
 

Termékinformáció

Ezzel a korszerű MTD motorral, mely olajszivattyús, olajszűrős kivitelű nem lehet gond a dombos területeken történő fűnyírás sem. A fűnyíró traktor kényszerolajzású motorjának nem probléma a meredekebb dombokon történő fűnyírás sem. A traktort használhatja hótolólappal és hólánccal fölszerelve a téli hómentesítási munkák során. Ha pedig egy vontatott sószórót akaszt mögé a hótolással egyszerre a csúszásmentesítő anyagot (só, homok, környezetbarát jégolvasztó) is kijuttathatja.

A DL 96 T típus is transmatik sebességváltóbal rendelkezik. A haladási irányt egy kar segítségével, míg a haladási sebesség nagyságát egy állító fül segítségével változtathatjuk. A fűnyíró traktor kényszerolajzású motorjának nem probléma a meredekebb dombokon történő fűnyírás sem. 

Az állítható ülés, valamint a motor és a vágóasztal szabályozását kezelő felület ergonomikus kialakítású, ezáltal biztosítva a kényelmet.

A vágásmagasság kényelmesen beállítható, a fűgyűjtő ürítése kényelmesen az ülésből megoldható. Széles kerekeinek köszönhetően kisebb nyomást gyakorol a talajra, így kíméli a gyepet, hogy az mindig szép maradhasson.

Szaktanácsadás
elérhetőség:
+36/30-2357-999
+36/30-3032-953