Beszállítóink

ELPUMPS

ELPUMPS

Az ELPUMPS Kft 1994-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú társaságként merülő szivattyúk, szennyvízszivattyúk, csőbúvár szivattyúk, kerti szivattyúk és házi vízellátó berendezések gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Székhelye Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, egy észak-keleti kisvárosban, Fehérgyarmaton van.
A saját fejlesztésű, lakossági rendeltetésű termékek nagy választékú szortimentje lehetővé tette, hogy piaca mind belföldi, mind közösségen belüli és közösség területén kívüli vonatkozásban folyamatosan a nagy kereskedő-házaknak történő gyártás irányába tolódjon el. A termékeik mintegy 50%-a külpiacon kerül értékesítésre.
Az Európa szerte ismert termékeik uniós országok, ( Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Románia, Bulgária ) valamint unión kívüli országok ( Oroszország, Belorusz, Ukrajna, Szerbia ) piacaira kerülnek. A termékek folyamatos fejlesztését saját mérnökeik végzik, figyelemmel a vásárlók visszajelzéseire.

MTD

MTD

Az MTD Products története több mint 75 évvel ezelőttre nyúlik vissza, Az amerikai anyavállalatnak a „Modern Tool and Die Company” nevet adták. Az európai piacon 1970-ben kerültek bevezetésre.
A név- és profilváltás 1996-ban kezdődött meg, amelynek során létrejött az MTD Hungária Kft.
A termékeiket nagyházakon és szakkereskedőiken keresztül értékesítik az egész világon.

WOLF-Garten

WOLF-Garten

2009 szeptemberében a WOLF-Garten cég teljes mértékben az MTD szervezetébe integrálódott. Ennek köszönhetően napjainkban az MTD termékportfoliója a WOLF-Garten termékeivel egészül ki.

Oleo-Mac

Oleo-Mac

Az Oleo-Mac gyár, mint az EMAK cégcsoport egyik tagja, Európa egyik legjelentősebb kerti gépeket gyártó cége. Olaszországban két gyáregységgel rendelkezik, valamint Kínában is van gyártó egységük.
Értékesítésük 65%-a Európába történik, Olaszországba 20%, Észak-Amerikába 5%, a maradék 10 % pedig egyéb földrészekre.

Pedrollo

Pedrollo

Több mint 40 éves múltra visszatekintő olasz cég, aki elsősorban folyadék jellegű anyagokra dolgoz ki szivattyúkat. A gyár 80.000m2-en terül el és jellemzője a különösen magasan automatizált gyártási folyamat.

AgriMotor

AgriMotor

Az eredetileg 1996-ban alapított Kft jelenlegi formájában 2004 óta működik.
társaság központja a Budapest melletti Alsónémedi községbe került és ezzel egyidejűleg létesült egy gyártóüzem a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fehérgyarmaton.
A korábban elsősorban robbanómotoros kerti gépek gyártásával foglalkozó cég, egy új termékcsalád a betonkeverő gépek gyártásával kezdett foglalkozni. Négy év alatt Közép-kelet Európa egyik jelentős betonkeverő gyártójává vált.

Einhell

Einhell

A konszern központja a németországi Isar folyó melletti székhelyén az Einhell cég szerszámokat, eszközöket fejleszt és forgalmaz barkácsolók ill. szakemberek részére, házi munkára, kerti munkára vagy a szabadidős tevékenységekre.
A vállalat nagy nemzetközi tapasztalattal szolgálja ki vevők igényeit. Leányvállalatok és partnerek biztosítják mindenütt a világban a meglévő vásárlók és az Einhell Rt. közötti kapcsolatot.

Szaktanácsadás
elérhetőség:
+36/30-2357-999
+36/30-3357-999