Oleo-Mac GS 350

vissza az előző oldalra

Egyéb kerti gépek \ Motoros láncfűrész

Oleomac GS 350

Oleo-Mac GS 350


Bruttó: 54 500 HUF
  • Technikai jellemzők
  •  

 

Hengertérfogat 38.9 ccm
Teljesítmény 2.0 Le
Üzemanyagtartály 0.36 l
Olajtartály 0.26 l
Láncvezető hossza 41 cm
   
Garancia 2 év

 

 

 

Termékinformáció:

 

A gépet alkalmanként otthoni munkákra (kisebb metszések, kis átmérőjű kandallótűzifa darabolása) tervezték.

Praktikus technikai megoldásoknak köszönhetően egyszerűbbé vált az indítás és a karbantartás. A géptesten vizuálisan feltüntetett elvégzendő műveleti sornak köszönhetően a beindítás egyszerű és gyors , a kevésbé gyakorlott gépkezelő számára is.

A motor burkolatán jól látható helyen elhelyezett ’’Primer’’ készülék a hidegindítás megkönnyítését szolgálja az egyes üzemanyag betöltéseket és a hosszabb használaton kívüli időszakot követően.

Egy többfunkciós karba beépített On-Off kapcsoló és szívató: praktikus és egyszerű használatot biztosít.  Az indítókar új kialakítása kényelmesebbé teszi a gép beindítási fázisát. A tartályok (olaj és keverék) átlátszóak, ez a folyadékszintek jobb és folyamatos láthatóságát biztosítja.

6 pontos (3 rugó + 3 gumi) rezgéscsillapító rendszer, amelynek eredménye a kézre ható vibráció csökkenése. A motor fedelébe beépített szűrőfedél: egyszerűen a 3 rögzítőcsavar levételével lehetővé teszi az ellenőrzést és a karbantartást.

A szivacs légszűrő egyszerűsíti és lerövidíti a szűrő tisztítás idejét, lehetővé téve a megfelelően hosszú folyamatos munkavégzést. Karburátor-alátét 4 rezgéscsillapítóval: minden munkakörülmény esetén garantálja a porlasztás stabilitását, és a karburátor hosszabb élettartamát.

 

Szaktanácsadás
elérhetőség:
+36/30-2357-999
+36/30-3032-953