MTD RN 145

vissza az előző oldalra

Fűnyírók, fűnyíró traktorok \ Fűnyíró traktor \ Gyűjtős traktorok

MTD RN 145

MTD RN 145


Bruttó: 598 999 HUF
  • Technikai jellemzők
  •  
Motor típusa: Briggs & Stratton PB
Motor teljesítmény: 8,9 kW – 2600 min-1
Hengerek száma:  
Kések száma: 2
Funkciók: fűgyűjtés, hátsó kidobás
Magasságállítás: 5 fokozatban
Vágószélesség: 105 cm
Sebesség (km/h): n/a
Fordulókör: 46 cm
Vágó magasság: 30-95 mm
Fűgyűjtő űrtartalma: 240 L
Fűgyűjtő ürítése: kézi/manuális
Meghajtás: transzmatik
Üzemanyagtartály: 3.8 l
Kerékméret: 15" x 6" / 18" x 9.5"
Ajánlott terület: 3000 nm

 

Termékinformáció:

A világszerte méltán ismert Briggs & Stratton motor alacsony fogyasztású, hosszú élettartamú és nagy megbízhatóságú.  A teljesen beburkolt motor biztosítja az alacsony zajkibocsátást.

Az MTD fűnyíró traktor 105 cm-es vágószélességének köszönhetően akár 3000 m2-s területtel is könnyedén elbír. Mivel a vágómagasság 30-95mm között öt fokozatban állítható, így a különböző fűmagasságú területeknek megfelelően tudja a nyírást szabályozni. Fordulóköre 46 cm, mely lehetővé teszi a kiváló manőverezhetőséget a szűk helyeken is.

Széles kerekeinek köszönhetően kisebb nyomást gyakorol a talajra, így kíméli a gyepet, hogy az mindig szép maradjon.
 

Az MTD kerti traktor széles körű kiegészítőinek köszönhetően nem csak a fűnyírás során lehet segítségünkre. Lehetőség van utánfutó csatlakoztatására, mely révén könnyedén szállíthatunk vele kerti hulladékot, fát, szerszámot és különféle kisebb eszközöket.

transzmatikus váltónak köszönhetően könnyedén beállíthatjuk a fűnyíró traktor sebességét, ehhez csupán a váltókart kell kezelni. A fékpedállal lassíthatjuk a MTD traktort, majd a pedál felengedésével, váltás nélkül gyorsíthatjuk. A fűnyíró traktor ekkor automatikusan a korábban beállított sebességre gyorsul fel.

A hótolólapnak köszönhetően pedig az év egészében segítségünkre van, hiszen segítségével hátfájás és erőkifejtés nélkül, gyorsan és hatékonyan takaríthatjuk el a havat és tehetjük csúszásmentessé a kívánt területet.

A világszerte méltán ismert Briggs & Stratton motor alacsony fogyasztású, hosszú élettartalmú és nagy megbízhatóságú.  A teljesen beburkolt motor biztosítja az alacsony zajkibocsátást.

MULCSOZÁS:

A fűnyírás során a levágott füvet többszörösen felaprítjuk (mulcsozás), majd közvetlenül felhasználhatjuk természetes zöldtrágyaként. Alkalmazása különösen nyári hónapokban javasolt, hogy a füvet megóvja a kiszáradástól.

Mulcsozós fűnyíróknál a kések és a ház formai kialakítása légkeverést eredményez a házon belül, ami a levágott füvet újra és újra visszakeveri a késekhez, addig amíg komposztanyag nem képződik.

 

 

Szaktanácsadás
elérhetőség:
+36/30-2357-999
+36/30-3357-999