MTD SMART RE 125

vissza az előző oldalra

Fűnyírók, fűnyíró traktorok \ Fűnyíró traktor \ Gyűjtős traktorok

MTD SMART RE 125


Bruttó: 546 000 HUF
 • Technikai jellemzők
 •  
 • Motor típus: MTD Briggs & Stratton Seria3 125 344cc
  Teljesítmény: 7.8 kW / 10.5 LE 430 cm3
  Vágásmagasság: 5 pozícióban, 30-95 mm
  Munkaszélesség: 92 cm
  Gyűjtő kapacitása: Fűgyüjtős 240 l
  Kerékméret (elől/hátul): 13x5/18x6,5 (coll)
  Mulcskészlet/Deflektor: Rendelhető
  Üzemanyagtartály: 3,8 l
  Fordulókör: 46 cm
  Ajánlott terület: 1000-2500 nm
  Meghajtás: transzmatikus 6 előre / 6 hátra

   

  Termékinformáció:

 • Az MTD SMART RE 125 fűgyűjtős traktorokat 92 cm szélességű  vágóasztallal szerelték föl. A két, egymással szembe forgó kés egy rövid fűgyűjtő csövön keresztül szórja a levágott füvet közvetlenül a fűgyűjtő tartályba.

 • A már sokat bizonyított 4-ütemű, 1-hengeres Briggs&Stratton motor biztosítja a meghajtást. A motort természetesen indítókulcs segítségével indíthatja be. A transzmatikus sebességváltó egyszerű, megbízható, könnyen kezelhető és ugyanannyi sebességfokozatot biztosít mind előre, mind hátramenetben.  

 • A hótolólap mellé hasznos kiegészítő lehet a hátsó kerekekre szerelhető hólánc is. A traktorhoz széles választékban kínálunk kiegészítőket ( kertikocsi, gyephenger, gyepszellőztető, műtrágyaszóró, stb) így mind a négy évszakban ki tudja használni az MTD SMART RE 125 fűgyűjtős kistraktorját.

  Az MTD SMART RE 92 cm-es vágószélességének köszönhetően a szűkebb területeken is használható. 46 cm-es fordulókörével könnyedén manőverezhet a kisebb kertekben. A fűvágási magasság 5 pozícióban változtatható 38-95 mm között.

  lengő első tengely azt szolgálja, hogy ellensúlyozza a talaj egyenetlenségeit.

  Széles kerekeinek köszönhetően kisebb nyomást gyakorol a talajra, így kíméli a gyepet, hogy az mindig szép maradjon

 • .Az MTD kerti traktor széles körű kiegészítőinek köszönhetően nem csak a fűnyírás során lehet segítségünkre. Lehetőség van utánfutó csatlakoztatására, mely révén könnyedén szállíthatunk vele kerti hulladékot, fát, szerszámot és különféle kisebb eszközöket. 

 • A transzmatikus váltónak köszönhetően könnyedén beállíthatjuk a fűnyíró traktor sebességét, ehhez csupán a váltókart kell kezelni. A fékpedállal lassíthatjuk a MTD traktort, majd a pedál felengedésével, váltás nélkül gyorsíthatjuk. A fűnyíró traktor ekkor automatikusan a korábban beállított sebességre gyorsul fel.           

 •   A fűnyírás során a levágott füvet többszörösen felaprítjuk (mulcsozás), majd közvetlenül felhasználhatjuk természetes zöldtrágyaként. Alkalmazása különösen nyári hónapokban javasolt, hogy a füvet megóvja a kiszáradástól.

Szaktanácsadás
elérhetőség:
+36/30-2357-999
+36/30-3357-999