Wolf GARTEN E13.92 H

vissza az előző oldalra

Fűnyírók, fűnyíró traktorok \ Fűnyíró traktor \ Gyűjtős traktorok

Wolfv Garten E 13.92 H

Wolf GARTEN E13.92 H


Bruttó: 589 900 HUF
  • Technikai jellemzők
  •  
Motor típusa: MTD Wolf Garten
Motor teljesítmény: 420 m3 7.8 Kw 10.4 Le
Hengerek száma: 1
Kések száma: 2
Funkciók: fűgyűjtés, hátsó kidobás
Magasságállítás: 5 fokozatban
Vágószélesség: 105 cm
Sebesség (km/h): n/a
Fordulókör: 46 cm
Vágó magasság: 30-95 mm
Fűgyűjtő űrtartalma: 240 L
Fűgyűjtő ürítése: kézi/manuális
Meghajtás: hidrosztatikus
Üzemanyagtartály: 3.8 l
Kerékméret: 15" x 6" / 18" x 9.5"
Ajánlott terület: 3000 nm

 

Termékinformáció:

Ez a WOLF GARTEN oldalkidobós fűnyíró traktor két kés segítségével 92 cm szélességben vágja a füvet majd az ülés alatt elhelyezett nagy átmérőjű fűgyűjtő csövön keresztül közvetlenül a fűgyűjtő tartályba juttatja.

 A nagy méretű, széles kerekei gyepkímélés céljábol könnyedén gurul, akár rosszabb terepen is könnyen boldogul.

A hidrosztatikus meghajtás révén az előre/hátramenet könnyedén változtatható és a jó manőverezőképességét a kicsi fordulási sugarat biztosító első tengely fokozza.

Erőteljes 420 cm3 hengertérfogatú, gazdaságos, megbízható THORX motor az erőforrása. Minimális a karbantartási igénye, ami háztartási körülmények között is könnyedén, bárki számára elvégezhető.

Hidrosztatikus:
A hidrosztatikus meghajtás a legmodernebb technológiát képviseli. Az önolajozó hidraulikus rendszernek köszönhetően kifejezetten ritkán igényel karbantartást és kivételesen masszív. Különlegessége, hogy hátsókidobós traktorjaink esetében mind a haladási sebességet, mind a hátra-, illetve előremenetet fokozatmentesen, egy billenő pedál segítségével szabályozhatjuk. Így mindkét kezünk a kormányon maradhat, nincs kuplungozás és kapcsolás. A hidrosztatikus meghajtás lehetővé teszi a zökkenőmentes, pontos manőverezést. Típusonként változó, hogy a működtetés lábpedál vagy kézi váltó segítségével történik-e - de mindkét esetben kényelmes a vezetés.

Mulcsozás:

A fűnyírás során a levágott füvet többszörösen felaprítjuk (mulcsozás), majd közvetlenül felhasználhatjuk természetes zöldtrágyaként. Alkalmazása különösen nyári hónapokban javasolt, hogy a füvet megóvja a kiszáradástól.  A fűnyíró traktor  zajszintje 98 dB. 2500 m2-es területen ajánlott használata. 2 db késsel felszerelt. Így is ismerheti:...

Szaktanácsadás
elérhetőség:
+36/30-2357-999
+36/30-3357-999