MTD DL 96 H BEIGE SZINBEN

vissza az előző oldalra

Fűnyírók, fűnyíró traktorok \ Fűnyíró traktor \ Oldalkidobós traktorok

MTD DL 96 T

MTD DL 96 H BEIGE SZINBEN


Bruttó: 454 660 HUF
  • Technikai jellemzők
  •  
 
Motor fajtája: MTD DL 96 H
Teljesítmény: 10,6 Le
Vágószélesség (cm): 96 cm
Funkciók: Oldalkidobás
Kések száma: 2
Deflektor: standard
Hajtómű fajtája: 6 sp
Legkisebb fordulókör: 46 cm
Kerekek méretei elöl/hátul: 15"x6"/20"x8"
Mulcskészlet: Rendelhető
Hátsó / oldalsó deflektor Tartozék
Ajánlott felhasználás: Hobby-Kisközösségi
 
Vágásmagasság: 30-95 mm
Hajtás: hidrosztatikus
Ajánlott terület: 1000-2500 nm

 

Termékinformáció

  • Az MTD DL 96 H limitált szériás fűnyíró traktor hidrosztatikus meghajtással van szerelve. Az önolajzó hidraulikus rendszer nagy előnye, hogy az alkatrészek folyamatosan olajban úsznak, így minimális a karbantartásigényük. A felhasználó számára is nagyon kényelmes, hisz kuplungozás és kapcsolás nélkül, fokozatmentesen tudja beállítani a kívánt sebességet.
  • A traktor nagy gyepkímélő kerekekkel van szerelve, a vágóasztal alatt futó kerekek pedig biztosítják az egyenletes fűnyírást. 46 cm-es fordulóköre miatt 1000-2500 nm-es tagolt területekre ajánljuk a terméket. Kis helyen is könnyű vele megfordulni.
  • Kényelmes és könnyen irányítható fűnyírótraktor. Motorja olajszivattyúval ellátott, ezért lejtősebb helyeken is használható. Az ideális haladási sebességet transzmatikus meghajtású motorja biztosítja.Fantasztikus kényelem magabiztos traktorozás dinamikus vezetés.
  • MTD Beige Line DL 96 H oldalkidobós fűnyíró traktor transzmatikus meghajtása ideális haladási sebességet biztosít mind előre, mind hátramenetben. A nagy átmérőjű és széles, gyepkímélő mintázattal ellátott kerekeken könnyedén halad, akár nehezebb terepviszonyok közepette is. Kicsi fordulóköre egyszerű manőverezést biztosít. A korszerű MTD fűnyíró traktor motor a dimbes-dombos területeken is megfelelő kenést, nyomatékot és erőt biztosít a traktor és a vágókések meghajtásához. Motorja olajszivattyúval ellátott, ezért akár meredekebb területekre is használható (akár 20%-os lejtőig). Állítható ülése, valamint a motor és a vágóasztal szabályozását kezelő felület ergonomikus kialakítása a traktor vezetőjének kényelmét szolgálja.
Szaktanácsadás
elérhetőség:
+36/30-2357-999
+36/30-3357-999