MTD OPTIMA LG 165 H

vissza az előző oldalra

Fűnyírók, fűnyíró traktorok \ Fűnyíró traktor \ Oldalkidobós traktorok

OPTIMA LG 200 H

MTD OPTIMA LG 165 H


Bruttó: 568 899 HUF
 • Technikai jellemzők
 •  
   
Motor Fajtája: B&S PB1 Hengeres 500 cm3
  9.5 KW 13 LE / 2800 min-1
Teljesítmény: 13 Le
Vágószélesség (cm): 107 cm
Funkciók: Oldalkidobás
Üzemanyag tartály: 3,8 l
Kések száma: 2
Hajtómű fajtája: Hydrosztatikus
Legkisebb fordulókör: 46 cm
Kerekek méretei elöl/hátul: 15x6/20x8 (coll)
Mulcskészlet: Tartozék
Standard: Deflektor
Ajánlott felhasználás: Hobby-Kisközösségi
   

 

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK:

 

 • Briggs & Stratton PowerBuilt™ and Intek OHV motor
  (LF 130 modell MTD OHV motorral)

 

 • kiszórás, gyűjtés, valamint mulcsopció

 

  

 • akadálymentes fellépés
 • „Shift-on-the-go“ transzmatikus meghajtás
 • modern hidrosztatikus meghajtás a „H” modelleken
 • felfüggesztett vezető ülés
 • Két külön szabályzó kar a vágóasztalkuplunghoz és a vágóasztal-magasság beállításához.
 • „Ready-to-go“ 15 perc alatt menetkész

 

Termékinformáció

 • Az MTD Optima LG 165 H oldalkidobós fűnyíró traktor a gyár legújabb modelljei közé tartozik. Kitűnő választás közepes méretű kertekbe, ha nem elsődleges szempont a fűgyűjtés. Ahhoz képest, hogy 
 • Briggs&Stratton motorral felszerelt, az ára nagyon kedvező. Az Optima modellekre jellemző a megbízhatóság, a magasabb kényelem és a nagyobb erő.
 • Az MTD Optima LG 165 H oldalkidobós fűnyíró traktor a gyár legújabb modelljei közé tartozik. Kitűnő választás közepes méretű kertekbe, ha nem elsődleges szempont a fűgyűjtés. Ahhoz képest, hogy Briggs&Stratton motorral felszerelt, az ára nagyon kedvező. Az Optima modellekre jellemző a megbízhatóság, a magasabb kényelem és a nagyobb erő.

A Briggs & Stratton 16,5 LE teljesítményű motor első sorban sík, enyhén lejtős  területeken való fűnyíráshoz ideális akkora területeken, ahol a fűnyíróval való nyírás már túlságosan megterhelő.

 

Hidrosztatikus meghajtás

Az MTD hidrosztatikus váltó jelentősége abban áll, hogy hogy az előre és hátramenetet ugyanúgy, mint a sebességet fokozatmentesen, kuplungolás vagy kapcsolás nélkül, lábpedállal lehet változtatni. A kormányt mindkét kezével foghatja. Ezáltal finoman, hajszálpontosan irányítható a traktor és kezelése is biztonságosabb.

Ráadásként a vezetőülés mellett elhelyezett praktikus italtartó előnyeit, a fel és leszállást megkönnyítő fellépőt is élvezheti a traktor használója.

 • A hidrosztatikus meghajtás a legmodernebb technológiát képviseli. Az önolajozó hidropumpának köszönhetően kifejezetten ritkán igényel karbantartást és kivételesen masszív. Különlegessége, hogy hátsókidobós traktorjaink esetében mind a haladási sebességet, mind a hátra-, illetve előremenetet fokozatmentesen, egy billenő pedál segítségével szabályozhatjuk. Így mindkét kezünk a kormányon maradhat, nincs kuplungozás és kapcsolás. A hidrosztatikus meghajtással milliméter pontossággal finoman haladhatunk, anélkül, hogy a traktor rántana magán sebességváltás közben. Típusonként változó, hogy a működtetés lábpedál vagy kézi váltó segítségével történik-e - de mindkét esetben kényelmes vezetés.                 

Az MTD kerti traktor széles körű kiegészítőinek köszönhetően nem csak a fűnyírás során lehet segítségünkre. Lehetőség van utánfutó csatlakoztatására, mely révén könnyedén szállíthatunk vele kerti hulladékot, fát, szerszámot és különféle kisebb eszközöket.

A hótolólapnak köszönhetően pedig az év egészében segítségünkre van, hiszen segítségével hátfájás és erőkifejtés nélkül, gyorsan és hatékonyan takaríthatjuk el a havat és tehetjük csúszásmentessé a kívánt területet.

 

Szaktanácsadás
elérhetőség:
+36/30-2357-999
+36/30-3032-953