WOLF GARTEN E 13.96 H

vissza az előző oldalra

Fűnyírók, fűnyíró traktorok \ Fűnyíró traktor \ Oldalkidobós traktorok

wolf garten e 13.96 h

WOLF GARTEN E 13.96 H


Bruttó: 518 999 HUF
  • Technikai jellemzők
  •  
 
Motor fajtája: WOLF GARTEN THROX
Teljesítmény: 420 cm3 7.8/ KW 2800 min-1
Vágószélesség (cm): 96 cm
Funkciók: Oldalkidobós
Kések száma: 2
Hajtómű fajtája: Hidrosztatikus
Legkisebb fordulókör: 46 cm
Kerekek méretei elöl/hátul: 15"x6"/20"x8
Mulcskészlet: Opcionális
Hátsó / oldalsó deflektor standard

Ajánlott felhasználás:

Hobby-Kisközösségi
 

Termékinformáció:

MTD Thorx motorral látták el, amivel a dombosabb területeken való munkavégzés sem jelent kihívást. Nyomóolajzási rendszerű a motorja és a fokozottabb tartósság érdekébe olajszűrővel is felszerelték. A motor indítását ennél a modellnél is kényelmesen, az indítókulcs elfordításával végezhetjük. Nagyon egyszerű a kezelése, pár perc gyakorlást követően mindenki könnyedén tud vele manőverezni.

 A kis fordulókör (46 cm), a nagy hatékonyságú vágórendszer és az egyszerű használat még vonzóbbá teszik. 96 cm vágásszélesség, 7.8 kW (10.5 LE) MTD motor, transzmatikus meghajtás, oldalkidobós, talajkövető vágóasztal, könnyű fel- és leszállást biztosító keret, 5 fokozatú vágásmagasság állítás 3,0-9,5 cm között.

A nagy méretű, széles kerekei gyepkímélő,terepen is könnyen boldogul.

A hidrosztatikus meghajtás révén az előre/hátramenet könnyedén változtatható és a jó manőverezőképességét a kicsi fordulási sugarat biztosító első tengely fokozza.

Ezzel a korszerű MTD THORX motorral, mely olajszivattyús, olajszűrős kivitelű nem lehet gond a dombos területeken történő fűnyírás sem.

A fűnyíró traktor kényszerolajzású motorjának nem probléma a meredekebb dombokon történő fűnyírás sem.

A traktort használhatja hótolólappal és hólánccal fölszerelve a téli hómentesítási munkák során. Ha pedig egy vontatott sószórót akaszt mögé a hótolással egyszerre a csúszásmentesítő anyagot (só, homok, környezetbarát jégolvasztó) is kijuttathatja.Ez a Wof-Garten traktor szintén az MTD gyár terméke.

Szaktanácsadás
elérhetőség:
+36/30-2357-999
+36/30-3357-999