Cub Cadet 1024 KHN

vissza az előző oldalra

Fűnyírók, fűnyíró traktorok \ Fűnyíró traktor \ Speciális traktorok

CUB CADET 1024 KHN

Cub Cadet 1024 KHN


Bruttó: 1 500 000 HUF
  • Technikai jellemzők
  •  
Motor: Kawasaki OHV 726 ccm
Teljesítmény: 12.3 kw/2400 rpm
Hajtás: hidrosztatikus
Henger: 2
Vágásmagasság: 20mm-120mm
Vágásszélesség: 105 cm
Vágási fokozat: 12
Vágóasztal kerék: 4
Gyűjtő: 350 liter, elektromos emelő
Fordulókör: 40 cm
Hengerűrtartalom: 726cc
Üzemanyagtartály: 10 L
Első kerék: 15x6
Második kerék: 20x8
Ajánlott terület: 2000 nm

 

Termékinformáció

Ahol nagy területen kell füvet nyírni és a munka sok időt vesz igénybe, ott fontos a többletkényelem. Az 1000 szériás gyűjtős Cub Cadet fűnyírótraktorok egyedülálló kényelmet és mindig kitűnő minőségű fűnyírást kínálnak. A nagyméretű fűgyűjtő kezelése meglepően egyszerű – egy hangjelzés figyelmeztet, ha megtelt és üríteni kell. Csillapított rezgés, halk motor és a különlegesen élezett kések növelik a gyűjtés hatékonyságát – hogy csak néhányat említsünk azok közül a tulajdonságok közül, melyek a munka kényelmét és nyugodt menetét szolgálják.

RevTEK technólógia - Reverse Mowing Technology: gondoskodik a nagyobb biztonságról, amennyiben hátramenetben szeretnénk füvet nyírni, ha nincsenek gyerekek vagy háziállatok a közelben.

Előre billenthető motorfedél - Az egyszerűbb karbantartás érdekében az egész motorfedél másodpercek alatt, szerszám használata nélkül eltávolítható.

Magas háttámlájú luxus kategóriájú ülés - a magasított háttámla a legnagyobb kényelmet nyújtja hosszú távon.

A hidrosztatikus meghajtás a legmodernebb technológiát képviseli. Az önolajozó hidropumpának köszönhetően kifejezetten ritkán igényel karbantartást és kivételesen masszív. Különlegessége, hogy hátsókidobós traktorjaink esetében mind a haladási sebességet, mind a hátra-, illetve előremenetet fokozatmentesen, egy billenő pedál segítségével szabályozhatjuk. Így mindkét kezünk a kormányon maradhat, nincs kuplungozás és kapcsolás. A hidrosztatikus meghajtással milliméter pontossággal finoman haladhatunk, anélkül, hogy a traktor rántana magán sebességváltás közben. Típusonként változó, hogy a működtetés lábpedál vagy kézi váltó segítségével történik-e - de mindkét esetben kényelmes a vezetés.

Szaktanácsadás
elérhetőség:
+36/30-2357-999
+36/30-3032-953