Cub Cadet 1224 KHP

vissza az előző oldalra

Fűnyírók, fűnyíró traktorok \ Fűnyíró traktor \ Speciális traktorok

Cub Cadet 1224 KHP

Cub Cadet 1224 KHP


Bruttó: 1 400 000 HUF
  • Technikai jellemzők
  •  
Motor fajtája: Kawasaki OHV 726 ccm
Teljesítmény: 24 Le
Vágószélesség (cm): 127 cm
Funkciók: Oldalkidobás
Hajtómű fajtája: Hydrosztatikus
Üzemanyagtartály: 13 l
Legkisebb fordulókör: 40 cm
Kerekek méretei elöl/hátul: 16x6,5 / 23x10,5 (coll)
Tempomat: standard
Késkapcsolás: elektromos
Deflektor: Tartozék
Mulcskészlet: Tartozék
Ajánlott felhasználás: Hobby-Kisközösségi

 

Termékinformáció

RevTEK technólógia - Reverse Mowing Technology: gondoskodik a nagyobb biztonságról, amennyiben hátramenetben szeretnénk füvet nyírni, ha nincsenek gyerekek vagy háziállatok a közelben.

Előre billenthető motorfedél - Az egyszerűbb karbantartás érdekében az egész motorfedél másodpercek alatt, szerszám használata nélkül eltávolítható.

Tempomat/parkoló fék - Egy kar segítségével vezetés közben beállíthatjuk a kívánt utazósebességet, illetve bekapcsolhatjuk a parkolóféket, ha a traktor nincs mozgásban. Fokozatmentes sebességváltás - A hidrosztatikus meghajtásnál egy előre-hátra billenő pedál segítségével fokozatmentes a sebességváltás.

Hegesztett váz - A kiváló minőségű és vastagságú acélváz nagyobb stabilitást kölcsönöz a traktornak és csökkenti a rázkódást.

Hidrosztatikus
A hidrosztatikus meghajtás a legmodernebb technológiát képviseli. Az önolajozó hidropumpának köszönhetően kifejezetten ritkán igényel karbantartást és kivételesen masszív. Különlegessége, hogy hátsókidobós traktorjaink esetében mind a haladási sebességet, mind a hátra-, illetve előremenetet fokozatmentesen, egy billenő pedál segítségével szabályozhatjuk. Így mindkét kezünk a kormányon maradhat, nincs kuplungozás és kapcsolás. A hidrosztatikus meghajtással milliméter pontossággal finoman haladhatunk, anélkül, hogy a traktor rántana magán sebességváltás közben. Típusonként változó, hogy a működtetés lábpedál vagy kézi váltó segítségével történik-e - de mindkét esetben kényelmes a vezetés.

 

Szaktanácsadás
elérhetőség:
+36/30-2357-999
+36/30-3357-999