MTD 53 SPH HW

vissza az előző oldalra

Fűnyírók, fűnyíró traktorok \ Robbanómotoros fűnyíró \ Önjárós fűnyíró

MTD

MTD 53 SPH HW


Bruttó: 144 990 HUF
  • Technikai jellemzők
  •  

Motor fajtája:

Brigs&Statton 500 e series

Teljesítmény (kW/Le):

2 Kw 2.6 le

Vágószélesség (cm):

46cm

Funkciók:

Fűgyűjtés / Hátsó kidobás

Késház anyaga:

Acél

Kerékhajtás (km/h):

n/a

Hajtott kerekek:

Hátsó

Fűgyűjtő űrtartalma (liter):

60 l

Fűgyűjtő anyaga:

Zsák

Vágómagasság (cm):

28 - 92 mm

Magasságállítás:

kerekenként 6 fokozatban karral

Kerekek ármérője (cm) elöl/hátul:

180 / 280 mm

Indítás:

ELEKTROMOS INDÍTÁS

Mulcskészlet:

van

Standard tartozékok:

Fűgyűjtő / Deflektor

Ajánlott terület (m2):

1000 m2-ig

 

Termékinformáció:

Nagyobb területeken kell füvet nyírnia, ráadásul lankás, egyenetlen felületen? Akkor az Ön számára megfelelő segítség biztosan megtálálható az MTD OPTIMA benzines fűnyírói között. Központi magasságállítással és nagyteljesítményű motorokkal járulnak hozzá a kényelmes munkavégzéshez. Hogy minden helyzetben a megfelelő gép álljon rendelkezésre, az MTD  benzines fűnyírók kaphatók önjáró és tolós változatban, illetve nagy- vagy normálméretű hátsó kerekekkel.

A teljesen összehajtható tolókarnak köszönhetően tárolásuk egyszerű és helytakarékos. A kaszálék tetszés szerint gyűjthető vagy kiszórható. Némely modell esetében a mulcskészlet alapfelszereltség, a többi MTD OPTIMA benzines fűnyíróhoz kiegészítőként megvásárolható. A számos jó tulajdonság sorát bővíti még a kiváló teljesítmény, a gépek fordulékonysága, valamint különböző kényelmi elemek mellett a tolókar szárai között átemelhető, nagy kiöntőnyílással kialakított gyűjtőzsák is.

Önnek tervezték, amennyiben közepes 1500 m2 körüli területet kell karbantartania, egyenetlen és lankás terepviszonyok mellett. Három az egyben opció kiszórás, mulcsozás és gyűjtés.

Az optima típusmegjelölés, ahogy a jelentése is hordozza az optimális, megalkuvás nélküli megoldásokat hordozza magában. Az Optima 46 SPB-re jellemző a minőségi anyagokból való, precíz összeszerelés, melyet egy erőteljes és megbízható Briggs & Stratton

A motor 140 ccm és 2 kW teljesítményt tud leadni 2900-as fordulatszámon, mely elégséges erő a tökéletes fűnyíráshoz úgy, hogy ráadásként önjárós a fűnyíró. Ennek köszönhetően nem kell erőt kifejtenie a tologatós modellekhez képest. Hátsó kerekének kiemelkedő mérete miatt (280 mm) egyszerű az irányíthatóság.

A tolókar ergonómikus kialakítása kényelmessé és igazán könnyedé teszi a fűnyíró irányítását. Az MTD optima modellekre jellemző módon a tolókar összehajtható, így tárolás esetén jóval kisebb helyet foglal a smart tipusokhoz képest.

Az MTD optima 46 SPB fűgyűjtős fűnyíró nagy méretű 60 literes fűgyűjtővel van felszerelve, mely a tolókar szárai között könnyedén felemelhető ezzel is fokozva a komfortérzetet.

A megművelni kívánt terület fűmagasságát a központi vágásmagasság állítóval szabhatja meg, melyet 6 pozícióban változtathat 28 és 92 mm között.

 

Szaktanácsadás
elérhetőség:
+36/30-2357-999
+36/30-3357-999