B 1308

vissza az előző oldalra

Időszakos termékek \ Betonkeverő

B 1308

B 1308


Bruttó: 115 570 HUF
  • Technikai jellemzők
  •  

 

Motor teljesítmény 800 W / 230 V / 50 Hz
Szigetelés oszt.: II (kettős)
Keverődob: keverődob
Csomaglás: kartondoboz
Méret: 69x60x66 cm

 

Termékinformáció:

Az Agrimotor Kft. betonkeverő gépei elsősorban lakossági felhasználásra készülnek. Az otthoni, ház körüli építési munkák elvégzését segítik. Alkalmasak beton, habarcs és egyéb építőipari anyag keverésére. A tartós és zavartalan működés érdekében a fogas koszorú és a kúpfogaskerék is öntvényből készült.

A betonkeverés feladata a különböző halmazállapotú alapanyagok egynemű, homogén vegyületté alakítása. A keverés célja a durva szemcsék közötti rész cementtel és homokkal való kitöltése, és nem utolsó sorban a cement szilárdulásához szükséges víz biztosítása.         

 A gépi keverés jobb minőséget, egyenletesebb keverést.A betonkeverők méreteben, felépítésben és működésben eltérőek lehetnek, de van néhány alapvető alkotórész, amely típustól függetlenül mindegyikben megtalálható.

A betonkeverő részei:

Az etető általában tölcsér alakú, célja az adalékanyagok keverődobba juttatása.

A keverődob a hozzá tartozó lapátokkal biztosítja a helyszínt a tökéletes keveréshez.

A vízmérő nem alapvető alkotó, de sok típusnál megtalálható. Az adagolandó víz mérésére szolgál.

Az ürítő a kész beton ürítésének megvalósítója. Kisebb teljesítményű keverőkénél, például a billenődobos betonkeverőnél a ugyanaz a nyílás szolgált etetésre és ürítésre is.

A villanymotor a betonkeverő működtetésére szolgál, ez hajtja meg a tengelyt, és hozza működésbe a lapátokat.

Az utolsó alkotóelem a járómű, amelynek célja a könnyű helyváltoztatás. Hogy a betonkeverőt könnyedén az építőtelep különböző pontjaira tudjuk mozgatni, általában a betonkeverő kerekekkel való ellátása az elterjedt megoldás.

Szaktanácsadás
elérhetőség:
+36/30-2357-999
+36/30-3357-999