VB 25 M

vissza az előző oldalra

Szivattyúk, vízellátók és tartályok \ Elpumps magyar szivattyú \ Házi vízellátó rendszer

vb 25 m

VB 25 M


Bruttó: 60 000 HUF
  • Technikai jellemzők
  •  

 VB házi vízellátó szivattyú család felhasználási területe a háztartások használati víz igényének biztosítása a Jet rendszerű szivattyúk által kínált magas szállított folyadék mennyiséggel és nyomással.

Tagjai a JP szivattyúval egybeépített gumimembrános tartályból, ill. az ehhez tartozó nyomáskapcsoló egységből állnak. Az így felépített rendszer képes egy adott vízmennyiséget úgy tárolni, hogy azt a gumimembrán körül „összenyomott” levegő nyomása juttatja ki a csővezetékbe a szivattyú működtetése nélkül.

A rendszer előnye, hogy védi a szivattyút az állandó ki/be kapcsolástól, ezáltal hosszabb élettartamot biztosít, miközben még energiát is megtakaríthatunk. A csőrendszerbe jutó víz nyomása jóval kiegyenlítettebb, így pl. háztartások vízellátására vagy csepegtető rendszerű öntözéshez a VB család a szivattyúknál optimálisabb megoldást kínál.

 

Termékjellemzők:
 
Magyar termék
Egyenletes kimenő nyomás, nyomáslökések nélkül. A 25 literes membrános nyomástartó tartály megkíméli a szivattyút a folyamatos ki/be kapcsolástól ezáltal energiát takarít meg. A kerámiabetétes axiál tömítés a szivattyú motor és hidraulika tér között biztosítja a zavartalan működést
1,2 méter, H07 RNF 3x1 mm2 kábel
Robosztus, nem igényel karbantartást.
 
 
Motor teljesítmény:
1100 W
Max. nyomás:
3,6 bar
Szállítási bruttó súly:
20 Kg
Űrtartalom:
25 l
Szaktanácsadás
elérhetőség:
+36/30-2357-999
+36/30-3032-953